Example of photo caption...Another caption...

Hestens sundhed og pleje

At holde hesten sund er mange ting. Når jeg ser en hest med svagt tandkød er det tit delvis pga. dårligt imunforsvar og hesten bør f.eks. få tilskud/kur af vitaminer/mineraler eller man skal undersøge om den er syg.
Har hesten en skade eller overbelastning af nakken pga. en skæv tandstilling i længere tid, så er Traumeel en rigtig god hjælp til at komme videre. Begge dele skal gøres sammen med tandplejen for at få en bedring = det hele hænger sammen og der er næsten altid flere løsninger!

staldgang

I mit arbejde som hestetandplejer og hesteejer igennem mange år, får jeg hele tiden ny viden og erfaring i at holde vore heste sunde og raske. Jeg har samarbejde med mange forskellige dyrlæger med forskellige specialer, hvor jeg har lært rigtig meget igennem årene. Derudover samarbejder jeg med kiropraktorer, fodereksperter, smede, massører, trænere i forskellige dicipliner og har rigtig mange forskellige hesteejere som kunder, hvor jeg også lærer mere og får nye indput. Det har lært mig bedre at forstå problemerne, rådgive og henvise. Jeg er uddannet hestetandplejer og holder mig til det, men jo mere man ved jo bedre kan man henvise til andre og foreslå gode produkter.