Example of photo caption...Another caption...

Salgsheste

Vi avler, træner og rider konkurrencer. Vi ønsker at give alle vore heste de bedst mulige chancer for at klare sig godt som rideheste. Derfor har vi ikke mange heste ad gangen og bruger den tid og de penge, som vi mener er nødvendigt, for at hestene har det godt og kan holde mange år frem.

Ved salg af vores heste er det vigtigt for os at de kommer et sted hen hvor både de og den nye ejer er tilfredse. Hvis hesten ikke passer ind i den nye ejers forventninger og krav, så vil den som regel ikke få det godt. Derfor er det meget vigtigt for os at forsøge, at sælge vore heste til det helt rigtige sted.

Alle hestene er passet og plejet, med kvalitets fodring, tandpleje, smed m.m. Mai laver en del træning fra jorden og alle heste er derfor nemme at håndtere, samt vant til at komme i trailer, få skyllet ben osv.....

stald
 
Vi har kontakter i USA og Japan, som jævnligt søger militaryheste, dressurheste og hunter/spring. Så har du en god hest til salg er du meget velkommen til at sende en mail med informationer.