Example of photo caption...Another caption...

Hestetandpleje

Her på ejendommen har vi en lille klinik, hvor Mai laver hestetandpleje. Der er mulighed for at komme kørende til med din hest og vi har gode tilkørselsforhold og parkeringsplads. Der er gummigulv i klinikken og plads til et par heste. Som regel er der også mulighed for at låne en boks, hvis hesten er urolig eller har behov for at stå i længere tid og vågne op. Der er flere faste heste-dyrlæger tilknyttet, som også kan hjælpe med andre ting. Kontakt Mai på info@hestetandpleje.dk for at bestille en tid.
Adressen er: Bygaden 19, 8740 Brædstrup. Det er nemmest at køre til via hovedvej 409 (Skanderborgvej). Nogle GPS'er kan godt finde på at sende én over småvejene. Det kan som regel ikke betale sig.

Efter tandplejen kan man låne Bemer dækken til at hjælpe hesten under opvågning. Se mere her.

Instrumenter til hestetandpleje

Det er vigtigt når man arbejder med hestens mund, at forstå og have respekt for hvor stærke hestene er, men også hvor følsomme og sarte de er i deres kæbeled, tunge m.m. Man skal bruge kvalitets instrumenter, som kan holde, men som ikke overbelaster og skader hestene.

Vi har kun enkelte håndraspe tilbage.

Bidsæde-rasp. En let håndrasp til at raspe de forreste kindtænder og afrunde området hvor kinden skubbes ind på tanden af biddet. Den kan også bruges til at rette småting på fortænder eller afrunde større hjørnetænder.

Bidsæde

www.hestetandpleje.dk
www.dhtu.dk